Foredrag

Skjermbilde 2018-02-13 kl. 15.17.49

Foredrag- og kursholder Therese-Cleve Stiansen

Du kjenner stresset. Hva gjør jeg nå? Jeg har jo ikke nok kunnskap. Tør jeg å holde den talen? Tør jeg å ta et oppgjør med sjefen eller medarbeideren min? Kan jeg virkelig søke den jobben? Det er jo mye i den jeg aldri har gjort før. Tenk hvis jeg får den, de andre er sikkert mye bedre enn meg. 
 
Rekken er lang av hverdagslige utfordringer og negativt selvsnakk. Både på jobb og privat. Noen ganger er vi gærne og gøtser. Andre ganger orker vi ikke og feiger ut. Hvorfor varierer det slik? Hvorfor klarer vi ikke alltid å stå støtt i våre egne avgjørelser? Dette vil Therese gi deg konkrete tips på i flere av sine foredrag med forskjellig tilnærming.
   • Kunne du ønske du var mer modig og turte å utfordre deg selv oftere i noe nytt? Kanskje har du i en eller annen anledning hatt lyst til å ta ordet, ta en gitt rolle, løse en konflikt eller stå opp for noen du opplever blir urettferdig behandlet.
   • Kanskje kjenner du for å utfordre deg selv, utvikle nye ferdigheter for å oppleve mer mestring, energi og glede. Hva holder deg tilbake? Frykten for det ukjente? Frykten for at du ikke er bra nok? Frykten for å mislykkes? Frykt for hva andre vil si? Er det på tide å stoppe og begrense deg selv?
   • Therese Cleve-Stiansen elsker å utfordre seg selv i å gjøre noe nytt. Hun har et elsk-hat forhold til den ubehagelige følelsen av spenning og frykt i forkant, men veksten og mestringsfølelsen veier mye tyngre. Hun deler sine historier og hvilke konkrete teknikker hun bruker for å håndtere stresset og presset med en god følelse i etterkant gang på gang.
   • Therese elsker å inspirere andre mennesker til å strekke seg det lille ekstra, og er blant annet kjent for å ha motivert, koreografert og vært den profesjonelle danseren hele 7 sesonger av Skal vi danse. Hun har fått frem det beste i et bredt spekter av profiler med helt andre profesjoner enn å prestere på parketten i paljetter. Dette på direktesendt TV for opptil en million seere. Hun lever det hun predikerer.
IMG_4324

"Hvordan stå støtt i deg selv?"

"Hvordan stå støtt i deg selv og i din profesjonelle rolle?"

"Hvordan prestere under press med en god følelse?"

"Ta to skritt frem og ett til siden"

"Bli en panter på høye hæler"

Referanser

Lederne har samarbeidet med Therese på kurs og konferanser og er meget fornøyd. Hun bringer noe nytt inn i vår tenkning rundt ledelse og hvordan vi skal bli gode i vår lederjobb. Lederne vil fortsette å bruke Therese både som kursholder og innleder på våre frokost- og ettermiddagsseminarer i 2017. Vi ønsker å gi Therese våre varmeste anbefalinger og gir gjerne personlig referanse.

Susanne Slaatsveen, Leder for kurs og kompetanseavdelingen

Jeg samarbeider med Therese om utvikling av kontoret jeg leder. Det er viktig for meg å gi mine ansatte bevissthet rundt egne verdier, identitet, roller og holdinger. Dette er temaer som Therese formidler til mine ansatte på en svært troverdig og motiverende måte. Hun er faglig dyktig og en meget god pedagog. På den måten får hun forsamlingen med seg. Therese fokuserer på de små justeringene vi alle kan gjøre hver dag slik at drømmene og målene våre blir realistiske å oppnå.

Therese viser en genuin glede over å hjelpe andre til å være den beste utgaven av seg selv. Hun er en svært motiverende kurs- og foredragsholder som jeg gir mine beste anbefalinger til.

Randi Falao, Leder NAV Ås

«Norges Golfforbund har benyttet Therese ved flere anledninger – det være seg overfor våre samarbeidspartnere eller for å promotere golfidretten. Thereses erfaring fra toppidretten i kombinasjon med hennes rolle som coach har gjort henne til en verdifull støttespiller for golfforbundet.»

Tom Rosenvinge, Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund